Sigfox Nederland biedt verschillende diensten om je te helpen met de connectiviteitsuitdagingen binnen jouw organisatie.

Diensten

De netwerkdekking en signaalkwaliteit zijn essentieel voor de schaalbaarheid van IoT-implementaties. Op sommige locaties is mogelijk extra dekking nodig om aan de specifieke vereisten te kunnen voldoen. De Access Station Micro is een flexibele en kostenbesparende gateway waarmee eenvoudig dekking kan worden ingeschakeld in lastige omgevingen, zoals ``deep indoor`` of op afgelegen locaties, voor elk type IoT-toepassing.
Ontdek Access Station Micro
GPS is niet altijd de beste manier om de locatie van je goederen te bepalen. Bij het kiezen van het juiste trackingsysteem spelen het batterijverbruik, de kosten en de nauwkeurigheid allemaal een rol. Atlas, het geolocatiesysteem dat Sigfox aanbiedt, biedt hiervoor de juiste balans.
Leer meer over Atlas
De innovatieve en wereldwijde connectiviteitsdiensten van Sigfox extraheren slechts zeer kleine hoeveelheden en relevante gegevens die over een lange afstand en tegen zeer lage kosten draadloos communiceren met het internet. Deze data zorgen voor meer bedrijfswaarde, optimalisatie van de kosten en bedrijfsvoering, nieuwe inkomstenbronnen en betere besluitvorming.