AirWits Co2 Plus is een kleine intelligente sensor die de CO2-waarde, temperatuur en vochtigheid in een ruimte meet. De sensor heeft een ultralange batterijduur van vijf jaar en kan elk half uur de temperatuur en luchtvochtigheid meten. De installatie van het apparaat is zeer eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap of configuratie.

Benieuwd wat de Airwits Plus voor jouw onderneming kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onderwijs

Airwits Co2 Plus zorgt voor een gezonde leeromgeving. Deze CO2-sensor houdt je op de hoogte van de luchtkwaliteit, zodat je daarop tijdig kan anticiperen. Bovendien draagt het bij aan een hoger concentratievermogen.

Office

Een gezond werkklimaat is van groot belang. Regelmatige luchtverversing is dan ook een must. Airwits CO2 Plus zorgt voor een goede ventilatie van werkruimtes en daarmee ook voor een vitale werkplek.

Horeca

Met een gerust hart een hapje buiten de deur eten, dat is wat we allemaal willen. Met de Airwits Co2 Plus verwelkom je dagelijks jouw gasten in een gefilterde omgeving. Ook kan je de ventilatie tijdig aansturen om virusverspreidingen tegen te gaan.

De Airwits CO2 Plus is compact en makkelijk te bedienen en plaatsen. En nog belangrijker: de sensor heeft een levensduur van 5 jaar.

De AirWits Co 2 Plus maakt gebruik van connectiviteit van Sigfox. Dit netwerk voor IoT-gegevensoverdracht maakt lage levensduurkosten mogelijk.

  • Langdurige meting van binnentemperatuur en -vochtigheid
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Onderhoudsvrij
  • Lage kosten

De AirWits CO2 Plus is een luchtkwaliteitsmeter die op zes punten controleert hoe gezond de lucht is. De meting gebeurt met:

De dichtheid van koolstofdioxide is ongeveer 53% hoger in droge lucht. De CO-meter signaleert tijdig een te hoge dichtheid. Hierdoor is het mogelijk om gevolgen als een slaperig gevoel, hoofdpijn, vermoeidheid en belemmering van productiviteit, te voorkomen.

Met de temperatuurmeter wordt het mogelijk om een consistente temperatuur te behouden en concentratie te verbeteren.

Luchtvochtigheid is de concentratie van waterdamp die in de lucht aanwezig is. De vochtigheidsmeter is een instrument om de aanwezige vochtigheid van de lucht in de ruimte te meten. Tevens wordt je getriggerd om op tijd te ventileren en de luchtvochtigheid in balans te houden.

Fijnstof is een mengsel van vaste deeltjes en vloeistofdruppels die in de lucht zweven. Acteer op basis van de waarden die de fijnstofmeter aangeeft door regelmatig te ventileren. Hoe minder fijnstof in de lucht, hoe gezonder!

Een hoge luchtdruk voelt zoals wanneer je in een opstijgend vliegtuig zit. Het is ideaal voor de registratie op lange termijn in de levensmiddelensector en voor metingen en registraties in de industrie. Tevens levert het een bijdrage aan een gezonde werkomgeving en kunnen lichamelijke klachten als stijfheid en zwelling voorkomen worden.

Een hoge luchtdruk voelt zoals wanneer je in een opstijgend vliegtuig zit, hiervan kunnen sommige mensen stijfheid, pijn en zwelling ervaren en dit kan zeer onaangenaam zijn voor dagelijkse bezigheden.

We spenderen meer tijd binnen dan buiten. De lucht in afgesloten ruimtes is daarom belangrijker dan ooit. Om snel en overal inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit maak je gebruik van de bijbehorende app. Door het instellen van een notificatie in de app krijg je een waarschuwing zodra de luchtkwaliteit afneemt. Bovendien geeft de app geeft handvaten om de lucht te verbeteren.

Wil je meer te weten komen over de plug-and-play CO2-sensor?

Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Geen installatie en set up kosten | Inclusief 3 jaar connectiviteit | Dashboard optie beschikbaar

 

Zodra je jouw gegevens hebt verstuurd, nemen we binnen twee werkdagen contact met je op of bel 088 – 1860950

    Ontvangen van nieuwsbrief